qums

امکان سنجی تولید کالباس امولسیونی پخته حاوی باکتری‌های پروبیوتیک ریزپوشانی شده و تعیین ویژگی‌های کیفی آن در طی نگهداری به صورت سرد

hoseinabadi, zahra and mahmoodi, razagh and Qajarbeygi, Peyman and Jafari, mojtaba (2021) امکان سنجی تولید کالباس امولسیونی پخته حاوی باکتری‌های پروبیوتیک ریزپوشانی شده و تعیین ویژگی‌های کیفی آن در طی نگهداری به صورت سرد. Masters thesis, Qazvin University of Medical Sciences,Qazvin,Iran.

[img] PDF
Download (447kB)
Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: R Medicine > RA Public aspects of medicine
R Medicine > RA Public aspects of medicine > RA0421 Public health. Hygiene. Preventive Medicine
Divisions: University Thesis > Faculty of Health > Health and Food Safety
Depositing User: Health School Students
Date Deposited: 01 Aug 2021 07:23
Last Modified: 01 Aug 2021 07:23
URI: http://eprints.qums.ac.ir/id/eprint/10909

Actions (login required)

View Item View Item