hoseinabadi, zahra and mahmoodi, razagh and Qajarbeygi, Peyman and Jafari, mojtaba (2021) امکان سنجی تولید کالباس امولسیونی پخته حاوی باکتریهای پروبیوتیک ریزپوشانی شده و تعیین ویژگیهای کیفی آن در طی نگهداری به صورت سرد. Masters thesis, Qazvin University of Medical Sciences,Qazvin,Iran.
![]() |
PDF
Download (447kB) |
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | R Medicine > RA Public aspects of medicine R Medicine > RA Public aspects of medicine > RA0421 Public health. Hygiene. Preventive Medicine |
Divisions: | University Thesis > Faculty of Health > Health and Food Safety |
Depositing User: | Health School Students |
Date Deposited: | 01 Aug 2021 07:23 |
Last Modified: | 01 Aug 2021 07:23 |
URI: | http://eprints.qums.ac.ir/id/eprint/10909 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |