qums

طراحی و بهینه سازی روش ردیابی و تشخیص مستقیم��استافیلوکوکوس اورئوس در مواد غذایی با استفاده ازروش��SYBR green melting curve Real time PCR(فایل تصویب عنوان)

Pakbin, Babak and imani, maryam (2021) طراحی و بهینه سازی روش ردیابی و تشخیص مستقیم��استافیلوکوکوس اورئوس در مواد غذایی با استفاده ازروش��SYBR green melting curve Real time PCR(فایل تصویب عنوان). [Teaching Resource]

[img] PDF
Download (1MB)
Item Type: Teaching Resource
Subjects: R Medicine > RN Health > RN1006 Health and food safety
Divisions: University Thesis > Faculty of Health > Health and Food Safety
Depositing User: pr Health School
Date Deposited: 06 Jun 2022 09:35
Last Modified: 06 Jun 2022 09:35
URI: http://eprints.qums.ac.ir/id/eprint/11559

Actions (login required)

View Item View Item