qums

بررسی تاثیر ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی اکسیدانی و خاصیت ضد باکتریایی اسانی گیاه آویشن کوهی الولک قزوین (چکیده طرح دانشجویی)

mahmoodi, razagh and Mehrabi, ali (2021) بررسی تاثیر ترکیبات شیمیایی، فعالیت آنتی اکسیدانی و خاصیت ضد باکتریایی اسانی گیاه آویشن کوهی الولک قزوین (چکیده طرح دانشجویی). [Teaching Resource]

[img] PDF
Download (475kB)
Item Type: Teaching Resource
Subjects: R Medicine > RN Health > RN1006 Health and food safety
Divisions: University Portal > schools > sph
Depositing User: pr Health School
Date Deposited: 30 Aug 2022 05:18
Last Modified: 30 Aug 2022 05:18
URI: http://eprints.qums.ac.ir/id/eprint/11817

Actions (login required)

View Item View Item