qums

امکان سنجی تولید کالباس امولسیونی پخته حاوی باکتری‌های پروبیوتیک ریزپوشانی شده و تعیین ویژگی‌های کیفی آن (فایل ارائه دفاع نهایی)

ghajarbeygi, peyman and zahra, hoseinabadi (2021) امکان سنجی تولید کالباس امولسیونی پخته حاوی باکتری‌های پروبیوتیک ریزپوشانی شده و تعیین ویژگی‌های کیفی آن (فایل ارائه دفاع نهایی). [Teaching Resource]

[img] PDF
Download (1MB)
Item Type: Teaching Resource
Subjects: R Medicine > RN Health > RN1006 Health and food safety
Divisions: University Portal > schools > sph
Depositing User: pr Health School
Date Deposited: 30 Aug 2022 06:36
Last Modified: 30 Aug 2022 06:36
URI: http://eprints.qums.ac.ir/id/eprint/11841

Actions (login required)

View Item View Item