qums

تأثیر نگه دارندگی اسیدهاي آلی بر شاخص هاي میکروبی، شیمیایی و ظاهري گوشت مرغ

Hajipour, Abdollah and Noroozi, Mostafa and Zavoshy, Roza and Mohammadpoorasl, asghar تأثیر نگه دارندگی اسیدهاي آلی بر شاخص هاي میکروبی، شیمیایی و ظاهري گوشت مرغ. Journal of Qazvin University of Medical Sciences.

[img] PDF
Download (239kB)
Item Type: Article
Subjects: R Medicine > RN Health > RN1005 Health Sciences in Nutrition
Divisions: University Portal > research center > ktcenter
Depositing User: pr ktcenter research
Date Deposited: 18 Jun 2015 08:31
Last Modified: 12 Nov 2015 05:49
URI: http://eprints.qums.ac.ir/id/eprint/1220

Actions (login required)

View Item View Item