qums

ارزیابی اثر عصاره آلوئه ورا (ALOE VERA) و باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی بر کیفیت بهداشتی و ارگانولپتیکی ماست

mahmoodi, razagh ارزیابی اثر عصاره آلوئه ورا (ALOE VERA) و باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی بر کیفیت بهداشتی و ارگانولپتیکی ماست. [Teaching Resource]

[img] PDF
Download (53kB)
Item Type: Teaching Resource
Subjects: R Medicine > RN Health > RN1006 Health and food safety
Divisions: University Portal > schools > sph
Depositing User: pr Health School
Date Deposited: 07 Jan 2017 05:36
Last Modified: 07 Jan 2017 05:36
URI: http://eprints.qums.ac.ir/id/eprint/5896

Actions (login required)

View Item View Item