qums

بررسی تاثیر پوشش خوراکی کنسانتره پروتئین آب پنیر و اسانس گیاه اناریجه بر کیفیت ماندگاری میوه گیلاس

mahmoodi, razagh (2018) بررسی تاثیر پوشش خوراکی کنسانتره پروتئین آب پنیر و اسانس گیاه اناریجه بر کیفیت ماندگاری میوه گیلاس. Masters thesis, Qazvin University of Medical sciences.

[img] PDF
Download (468kB)
Item Type: Thesis (Masters)
Subjects: R Medicine > RN Health > RN1006 Health and food safety
Divisions: University Thesis > Faculty of Health > Health and Food Safety
Depositing User: Health School Students
Date Deposited: 03 Sep 2018 08:09
Last Modified: 03 Sep 2018 08:09
URI: http://eprints.qums.ac.ir/id/eprint/8028

Actions (login required)

View Item View Item