qums

اثر مکمل یاری خوراکی بره‌موم بر سطح فروکتوزآمین، فعالیت آنزیم آنتی اکسیدانی کاتالاز و سطح LDL- اکسید شده در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو(فایل ارائه پایان نامه)

hesami, sepide and khadem haghighian, hosein (2018) اثر مکمل یاری خوراکی بره‌موم بر سطح فروکتوزآمین، فعالیت آنزیم آنتی اکسیدانی کاتالاز و سطح LDL- اکسید شده در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو(فایل ارائه پایان نامه). [Teaching Resource]

[img] PDF
Download (2MB)
Item Type: Teaching Resource
Subjects: R Medicine > RN Health > RN1005 Health Sciences in Nutrition
Divisions: University Portal > schools > sph
Depositing User: pr Health School
Date Deposited: 09 Mar 2019 09:36
Last Modified: 09 Mar 2019 09:36
URI: http://eprints.qums.ac.ir/id/eprint/8561

Actions (login required)

View Item View Item