qums

بررسی تاثیر پوشش خوراکی کنسانتره پروتئین آب پنیر و اسانس دانه گیاه زنیان و گیاه اناریجه بر کیفیت ماندگاری میوه های توت فرنگی و گیلاس(چکیده طرح هیأت علمی)

mahmoodi, razagh (2018) بررسی تاثیر پوشش خوراکی کنسانتره پروتئین آب پنیر و اسانس دانه گیاه زنیان و گیاه اناریجه بر کیفیت ماندگاری میوه های توت فرنگی و گیلاس(چکیده طرح هیأت علمی). [Teaching Resource]

[img] PDF
Download (320kB)
Item Type: Teaching Resource
Subjects: R Medicine > RN Health > RN1006 Health and food safety
Divisions: University Portal > schools > sph
Depositing User: pr Health School
Date Deposited: 18 Apr 2019 04:55
Last Modified: 18 Apr 2019 04:55
URI: http://eprints.qums.ac.ir/id/eprint/8691

Actions (login required)

View Item View Item