qums

بررسی تاثیر مکمل یاری خوراکی و موضعی با بره موم بر میزان سطوح ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و مالون دی آلدئید سرم در بیماران مبتلا به زخم پای دیابتی (فایل دفاع نهایی)

khadem haghighian, hosein and dashti, fariba (2019) بررسی تاثیر مکمل یاری خوراکی و موضعی با بره موم بر میزان سطوح ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و مالون دی آلدئید سرم در بیماران مبتلا به زخم پای دیابتی (فایل دفاع نهایی). [Teaching Resource]

[img] PDF
Download (2MB)
Item Type: Teaching Resource
Subjects: R Medicine > RN Health > RN1005 Health Sciences in Nutrition
Divisions: University Portal > schools > sph
Depositing User: pr Health School
Date Deposited: 03 Dec 2019 10:28
Last Modified: 03 Dec 2019 10:28
URI: http://eprints.qums.ac.ir/id/eprint/9260

Actions (login required)

View Item View Item