qums

ارزیابی کیفیت ماندگاری گوشت شترمرغ طی دوره نگهداری در فیلم دولایه حاوی پودر پوست انار به عنوان یک بسته بندی فعال(فایل تصویب عنوان)

mahmoodi, razagh and ghorbanloo, somaye (2019) ارزیابی کیفیت ماندگاری گوشت شترمرغ طی دوره نگهداری در فیلم دولایه حاوی پودر پوست انار به عنوان یک بسته بندی فعال(فایل تصویب عنوان). [Teaching Resource]

[img] PDF
Download (1MB)
Item Type: Teaching Resource
Subjects: R Medicine > RN Health > RN1006 Health and food safety
Divisions: University Portal > schools > sph
Depositing User: pr Health School
Date Deposited: 24 Feb 2020 10:02
Last Modified: 24 Feb 2020 10:02
URI: http://eprints.qums.ac.ir/id/eprint/9611

Actions (login required)

View Item View Item